Welkom in De Kleine Grote Wereld, een natuurdagboek

In De Klein Grote Wereld onderzoek ik de rijkdom van het leven in de Grote Wereld binnen de grenzen van mijn tuin en op de wandelingen die ik hier in de buurt maak. Met behulp van een natuurdagboek probeer ik niet alleen een zo groot mogelijke variëteit te vangen, maar probeer ik ook te onderzoeken hoe elk wezentje en elke plant samenspeelt in het web van het leven en te zien hoe ik daar zelf een rol in speel.

De Kleine Grote Wereld bestaat uit mijn tuin, het Zeeuwse landschap nabij mijn huis, foto’s, film, naslagwerken, het internet, mijn blog en natuurlijk mijn natuurdagboek, mijn uitvogelplek. De foto’s zijn in groter formaat te zien door erop te klikken. Dat brengt je naar mijn Flickr albums waar je met zoektermen ook op soort kunt zoeken. Copyright is voorbehouden aan mij, de maker. Wil je iets met een foto, stuur dan een berichtje met je verzoek.

Eén dag, maar een boel soorten…

Eén dag, maar een boel soorten…

Omdat dit de eerste blogpost in De Kleine Grote Wereld is, krijg je vandaag een super lange, vol foto's en video's. Om te beginnen een video van het eerste jaar van mijn natuurdagboek: https://youtu.be/HGTZ5H0wPlQ Tja. En toen was er Corona. Terwijl bijna iedereen een...